18.07.2005. 000000 01:26 
E-MAILOVI ZA ČLANOVE AEROKLUBA

Možete imati e-mail na domeni aeroklub.hrUz nove stranice Aerokluba Virovitica, namijenjene svima, u mogućnosti smo svim članovima Aerokluba ponuditi i e-mail adesu na domeni aeroklub.hr kako bi mogli i na taj način komunicirati.

Prostora na e-mail poslužitelju Aerokluba ima dovoljno tako da svi članovi koji požele imati svoj e-mail na ovoj domeni, bez problema isti mogu i dobiti.

Ako ste član Aerokluba Virovitica i želite imati svoj e-mail oblika vašeime@aeroklub.hr sve što trebate napraviti je skinuti i ispuniti obrazac Zahtjeva za aktiviranje korisničkog računa na e-mail poslužitelju Aerokluba Virovitica, te ga poslati na e-mail adresu koja je u njemu navedena.

Nudimo vam mogućnost otvaranja e-mail korisničkog računa veličine 5 MB, a ako vam je draži samo alias koji će se preusmjeravati na vašu vanjsku e-mail adresu, nudimo vam i tu mogućnost. Poželite li imati e-mail adresu s imenom po vašoj želji, ukoliko to ime nije već zauzeto ili ne postoje neki drugi razlozi koji nas priječe da vam ga dodijelimo, rado ćemo vam izaći u susret i otvoriti vam korisnički račun pod točno tim imenom kojega želite.

Eto, kako vidite, jedini uvjet koji morate zadovoljiti u ovom slučaju je da ste član Aerokluba Virovitica.

Napisao: Danijel Reponj

 

 


Copyright © All rights reserved 2005, AEROKLUB Virovitica
designed & developed by Matej Sudar | technical support by