20.07.2005. 000000 21:27 
WEB STRANICE PUŠTENE U JAVNOST

Čast nam je pustiti u rad ove nove stranice, koje su se pripremale već duže vrijeme. Na njima ćete naći sve što se tiče rada Aerokluba Virovitica, najnovije vijesti, fotografije i informacije. I zato, budite redoviti gosti na našim stranicama kako biste na vrijeme saznali što se priprema u skoroj budućnosti.S lijeva na desno: Dinko Rujer, predsjednik Aerokluba Virovitica; Matej Sudar, designer web stranica (stoji); Danijel Reponj, webmaster i Ivan Stanešić, tajnik Aerokluba

Zahvaljujući modernoj informatičko-komunikacijskoj tehnologiji, ova je vijest obrađena i objavljena na licu mjesta. Stranice je u rad pustio predsjednik Aerokluba Dinko Rujer putem laptopa i bežične mreže EDGE - Enhanced Data rates for Global Evolution (3G), u ugodnom mjestu i društvu s veselom ekipom članova kluba, nadomak aerodroma.

Ove su stranice izrađene i puštene u rad s nadom u veću popularnost aerosporta u Virovitici te s ciljem da se ovaj sport približi svima koje zanima letenje, a nisu imali prilike aktivno se baviti time.

Napisao: Danijel Reponj

 

 


Copyright © All rights reserved 2005, AEROKLUB Virovitica
designed & developed by Matej Sudar | technical support by