24.08.2006. 000000 23:07 
AEROMITING

Na izmjenu u programu odlučili smo se radi mnoštva događanja koja ne možemo zanemariti (aeromiting modelara u Lučkom, Memorijal paraglideraša na Kalniku, itd.), a kad se jednom "ispadne" iz svog tradicionalnog termina, onda nastaju muke. Stoga ove nedjelje ljubitelji panoramskih vožnji dolaze na svoje jer će biti "taksiranja" od jutra do mraka. No da i ostale grane zrakoplovstva zastupljene u 

našem Klubu ne budu zanemarene, aeromiting modelara organizirat ćemo tjedan dana kasnije, tj. 03. rujna. Što se pak paraglidinga tiče, posao oko pribavljanja sredstava za nabavu vitla ide vrlo dobro te se nadamo da će prvi letači već ove godine startati sa piste u Koriji. Stoga odlučismo da nabavu vitla proslavimo paragliderskim danom, tj. pozvat ćemo znane i neznane nam letače na druženje i letenje u Virovitici. 

  

Do tada malo strpljenja molim. I na kraju isprika zbog obavijesti u zadnji tren. Međutim promjenjivo vrijeme ne dopušta nam da sa sigurnošću planiramo miting, tako da strepimo od ponovnog otkazivanja. No za sada ide po planu pa Vas štovani sugrađani pozivamo u nedjelju na aerodrom u Koriji. 


Napisao: Dinko Rujer

 

 


Copyright © All rights reserved 2005, AEROKLUB Virovitica
designed & developed by Matej Sudar | technical support by